Mε αγώνες από τη Serie A, το Κύπελλο Αγγλίας αλλά και την Ευρωλίγκα γεμίζει στοιχηματικά η σημερινή ημέρα. Oι tipsters του betmasters.gr φρόντισαν και σήμερα για τη σωστή καθοδήγησή σας στην τελική επιλογή.

Ξεκινάμε με τον Prophet, o οποίος ασχολήθηκε αποκλειστικά με ποδόσφαιρο. Έτσι, επέλεξε το Χ στη ματσάρα Φιορεντίνα - Ίντερ και το διπλό στην αναμέτρηση Κιέβο - Ουντινέζε. Στην Αγγλία βλέπει αμφίσκορα στα ματς του Κυπέλλου Μάν. Γιουνάιτεντ - Ντέρμπι και Λίβερπουλ - Έβερτον, μόνο που στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ το συνδύασε με τον άσο για να πάρει την απόδοση του 3,30.

Ο Wise, από τη μεριά του, "τίμησε" μόνο Ευρωλίγκα. Πήρε τον άσο στο Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις (2,02) και έκλεισε με το Over 150,5 στην κόντρα του Ολυμπιακού με το Μιλάνο.

Ο Spesialistas κοντράρει πλήρως τον Prophet στην Ιταλία, παίρνοντας τον άσο στο Κιέβο - Ουντινέζε και το διπλό στο ματς Φιορεντίνα - Ίντερ και ολοκληρώνει τις επιλογές του με δύο ματς Ευρωλίγκας. Στο Μπάμπεργκ - Κίμκι επέλεξε το διπλό σε απόδοση 2,25, ενώ στο Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις συμφωνεί με τον Wise στον άσο.

Ο Mikros Guru συμφωνεί με τον Spesialista στο διπλό του 2,91 στο Φιορεντίνα - Ίντερ, ενώ συνεχίζει με επιλογές από την Eυρωλίγκα. Στο Μπάμπεργκ - Κίμκι επιλέγει το διπλό του 2,25, στο Ολυμπιακός - Μιλάνο πάει με το διπλό με χάντικαπ 9,5 πόντων υπέρ των Ιταλών στο 1,92 και κλείνει με το Under 157,5 στο Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις.

Τέλος, ο Alkis ήταν... λιτός σήμερα, επιλέγοντας τον 1 & Under 3,5 στο Λίβερπουλ - Έβερτον και το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0 στο ματς Μάν. Γιουνάιτεντ - Ντέρμπι.

Καλές επιλογές σε όλους!

Δες εδώ προγνωστικά μπάσκετ από τους έμπειρους tipsters του betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube