Το στοιχηματικό ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας -καλώς ή κακώς- στρέφεται κυρίως στο μπάσκετ και την Ευρωλίγκα, ενώ στο ποδόσφαιρο έχουμε ματς για τη Serie A στην Ιταλία και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Οι tipsters του betmasters.gr ακόμα και σήμερα έκαναν τις επιλογές τους, ώστε να πάμε με ασφάλεια στο ταμείο. Πάμε να τις δούμε.

Ο Mikros Guru, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ασχολήθηκε μόνο με τα ματς της Ευρωλίγκας. Στην αναμέτρηση Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας πιστεύει ότι ο Ταρτζέφσκι θα σκοράρει περισσότερους από 6,5 πόντους σε απόδοση 1,87, ενώ στο Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας βλέπει "έκπληξη", επιλέγοντας τον καθαρό άσο σε απόδοση 2,82. Στο ματς Αναντολού Εφές - Μπάμπεργκ πήρε το Over 15,5 στους πόντους του Μακόλουμ (1,87) και έκλεισε με το Οver 161,5 στο Κίμκι - Μπαρτσελόνα (1,92).

Ο Spesialistas που προέρχεται από το χθεσινό απόλυτο (4/4) έριξε όλο το βάρος και αυτός στην Ευρωλίγκα. Στο Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας πήρε τη νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο σε απόδοση 1,88, ενώ στην αναμέτρηση Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας θεωρεί ότι ο Ντε Κολό θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με απόδοση 2,50. Ολοκληρώνει τις επιλογές του με το ματς Κίμκι - Μπαρτσελόνα, στο οποίο βλέπει ότι οι Ρώσοι θα πετύχουν πάνω από 83,5 πόντους σε απόδοση 2,00.

Τέλος, ο Prophet είναι ο μόνος που ασχολήθηκε με ποδόσφαιρο. Στην αναμέτρηση Κροτόνε - Νάπολι πήγε συντηρητικά με το λογικό εύρος τερμάτων (2-3 goals) σε απόδοση 2,10 και στο ματς Κάρντιφ - Πρέστον πήρε τον άσο σε απόδοση 2,11.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube