Ο Mikros guru πιστός στα προκλητικά σημεία και τις υψηλές αποδόσεις στηρίζει το διπλό του ΠΑΣ στη Λιβαδειά (3.05) και το «Χ» της Λάρισας με την Ξάνθη (3.01). Συνεχίζει στα… σταυροδρόμια της ισοπαλίας με τις ισοπαλίες στα Τενερίφη – Κάντιθ, Έιμπαρ - Χιρόνα και Τσεζένα – Παλέρμο. Στη μάχη της Αλαβές με τη Μάλαγα επιλέγει το διπλό στο 4.45. Φυσικά δεν αφήνει το μπασκετάκι στην τύχη του επιλέγοντας τον άσο της Μακάμπι κόντρα στη Φενέρ στο 2.80, το under 157,5 στη μάχη του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό και το under 10 στους πόντους του Λεκαβίτσιους στο 1.87.

O Alkis ουσιαστικός όπως πάντα επιλέγει το σύνολο τερμάτων 2-3 στο ματς του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ, το 0-1 γκολ στο Λάρισα – Ξάνθη, το 2-3 γκολ στο Λεβαδειακός – Γιάννενα και το ομοίως το 2-3 στο Λαμία – Παναθηναϊκός. Όλες επιλογές που ξεπερνάνε το 2.00!

Ο Spesialistas με άκρως… μπασκετικές διαθέσεις κρατάει γερά το under 155,5 στο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός στο 2.08, το να μην κερδίσει καμία με περισσότερους από έξι πόντους διαφορά στην αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Ρεάλ στο 2.70 και τον Γκριν για πρώτο σκόρερ στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ζαλγκίρις (2.75).

Ο Prophet επιλέγει τον άσος της Καρδίτσας με την Σπάρτη στο 1.95 για τη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και το goal/goal στο Κισσαμικός – Πανσερραϊκός στο 2.20.

Τέλος ο Wise με ένα all around παιχνίδι και απόψε κρατάει από τον βασιλιά των σπορ τα combo Under & No Goal στο Λάρισα – Ξάνθη και Λαμία – Παναθηναϊκός (1.75), τον άσο του Πανιωνίου στο 1.60 και το goal/goal στο Λεβαδειακός – Γιάννενα στο 2.20. όλες επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδος. Μπασκετικά επιλέγει τον άσο της Μακάμπι με το χάντικαπ των 5,5 πόντων στο 1.85 και το over 11,5 στους πόντους του Σίνγκλετον στο μεγάλα ματς με τον Αστέρα στο Βελιγράδι.

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube