Ο Mikros guru επιλέγει το… καυτό του σημείο από το τούρκικο πρωτάθλημα και είναι το goal/goal της Κόνιασπορ με τη Φενέρ στο 1.93. Ξερά αγγλικά «Χ» στους αγώνες Στόουκ – Γουέστ Μπρομ, Γουίμπλεντον – Μπράντφορντ, Ροτσντέιλ – Γουόλσολ, Νιούπορτ - Λίνκολν και Σριούσμπερι – Πόρτσμουθ. Όλα σε αποδόσεις άνω του 3.10. Στην ντερμπάρα της Ιταλίας κοντράρει τη Γιουβέντους επιλέγοντας το Χ2 της Ρόμα στο 2.07.

O Alkis κινείται ξεκάθαρα σε αγγλικά μονοπάτια κρατώντας από την Πρέμιερ Λιγκ τα goal/goal σε Λέστερ – Γιουνάιτεντ (1.85), Μπράιτον – Γουότφορντ (1.94)Σαουθάμπτον -Χάντερσφιλντ (2.18) και Εβερτον – Τσέλσι (2.14). Συνεχίζει με το διπλό της Πάλας στην έδρα της Σουόνσι στο 2.42, ενώ ξεραίνει την ισοπαλία στη μάχη της Στόουκ με τη Γουέστ Μπρομ στο 3.25.

Ο Wise «χτυπάει» δυνατά με το 1Χ της Εβερτον κόντρα στην Τσέλσι στο 2.10, το under του 1.80 στο Μπέρνλι – Τότεναμ στο 1.80, αλλά και το goal/goal στο Λέστερ – Γιουνάιτεντ (1.75). Επίσης στηρίζει την επιστροφή της Βαλένθια στη δεύτερη θέση με τον άσο της επί της Βιγιαρεάλ στο 2.10.

Ο Spesialistas συνδυάζει τον άσο της Βαλένθια με το over 1,5 σε απόδοση 2.26 και από την Αγγλία επιλέγει τον άσο της Γουέστ Χαμ με τη Νιούκαστλ στο 2.11, το over της Σουόνσι με την Κρίσταλ Πάλας στο 2.40 και το goal/goal του 2.07 στο Έβερτον – Τσέλσι.

Ο Prophet διαβασμένος ως συνήθως ρισκάρει με το 4.30 της Κρόουλι στην έδρα της Άκρινγκτον, ενώ συνεχίζει κοντράροντας τα φαβορί σε Νάπολι και Ούντινε ποντάροντας στα καλοπληρωμένα Χ2 για Σαμπντόρια και Βερόνα αντίστοιχα.

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube