Αρκετό ζουμί έχει το πρόγραμμα και οι tipsters του betmasters.gr είναι στις επάλξεις και δηλώνουν έτοιμοι να μας οδηγήσουν εκ του ασφαλούς.

Ο Wise πιστός στη λογική του «ότι κινείται εκτελείται» παίζει μπαλίτσα σε πολλά μέτωπα ψάχνοντας την στοιχηματική βόμβα των σημερινών αγώνων στο Κύπελλο Ελλάδος και την βρίσκει στο «πρόσωπο» της Αναγέννησης Καρδίτσας, με το 1Χ κόντρα στη Λάρισα να βρίσκεται στο 2.30. Επίσης, δεν βλέπει τον Ολυμπιακό να κερδίζει εύκολα τον ανεβασμένο ΑΟΧ Κισσαμικό ποντάροντας στον άσο με το χάντικαπ στο +3.

Η συγκεκριμένη απόδοση έχει πτωτικές τάσεις λόγω των αλλαγών του Λεμονή και προσφέρεται στο 2.25. Στην Αγγλία, όπου έχουμε την πρώτη εμβόλιμη της Πρέμιερ Λιγκ επιλέγει σε αποδόσεις αουτσάιντερ τις κόντρες στα Μπόρνμουθ – Μπέρνλι και Έβερτον – Γουέστ Χαμ, ενώ στηρίζω το goal/goal στη μάχη της Στόουκ με τη Λίβερπουλ στο 1.65. Τέλος στο Κύπελλο Ισπανίας περιμένει ακόμα ένα ξέσπασμα της Ατλέτικο μετά την πεντάρα επί της Λεβάντε. Αυτή τη φορά το θύμα της θα είναι η Λέτσε, στην οποία μπορεί να βάλει τουλάχιστον τρία γκολ επιβεβαιώνοντας το 1.73. Πολλά γκολ περιμένει ο Wise και στο Σεβίλλη – Καρταγένα, κρατώντας γερά το over 3,5 στο 1.75, ενώ βρίσκει μεγάλη αξία στον άσο της Λας Πάλμας (2.22) κόντρα στην απογοητευτική και ελλιπέστατη Λα Κορνούνια.

Ο Alkis με τη σειρά του κατεβάζει κορδόνι την Πρέμιερ Λιγκ επιλέγοντας αποδόσεις άνω του 2.00 κατά κύριο λόγο. Συγκεκριμένα συνδυάζει 1 & NG στο Άρσεναλ – Χάντερσφιλντ (1.83), 2 & G/G στο Στόουκ – Λίβερπουλ (2.92), over 2,5 & NG στο Σίτι – Σαουθάμπτον (3.75), ενώ στο Τσέλσι – Σουόνσι δένει… κόμπο το over 2,5 με το NG ανεβάζοντας την απόδοση στο 3.20. Μάλιστα για να δέσει το γλυκό βλέπει και τους άσους της Μπόρνμουθ με την Μπέρνλι στο 2.02 και της Έβερτον με τη Γουέστ Χαμ στο 2.43.

Ο Mikros guru πιστός στην παράδοση που έχει χτίσει τόσα χρόνια, ρισκάρει σε προκλητικές αποδόσεις επιλέγοντας το ξερό «Χ» στο Τρίκαλα – Κασσιόπη (3.20), το διπλό της Μονπελιέ στην έδρα της Γκινγκάμπ (3.01), αλλά και το χινάρι της Τουλούζ με τη Νις στο 3.20.

Σε γαλλικά μονοπάτια και ο Spesialistas επιλέγοντας το 2.00 του αμφίσκορου στο Ανζέ – Ρεν, ενώ στους αγώνες Γκινγκάμπ – Μονπελιέ και Λυών – Λιλ θέλει να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο επιλέγοντας γκολ μετά το 28’ στο 2.05 και over 1,5 στο πρώτο μέρος (2.12) αντίστοιχα.

Τέλος ο Prophet ψαγμένος ως συνήθως κρατάει γερά μια αγγλική δυάδα ξεκινώντας από τον άσο της Μπόρνμουθ με την Μπέρνλι στο 2.10 και το combo 2 & GG στο Στόουκ – Λίβερπουλ, το οποίο προσφέρεται στο προκλητικό 2.92.

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube