Με... όρεξη μπήκαν και στη νέα χρονιά οι tipsters του Betmasters, oι οποίοι δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω, ούτε και σήμερα. Πάμε να δούμε τις προτάσεις.

Ο Μikros Guru πήρε το διπλό στις αναμετρήσεις Δόξα Κατωκοπιάς - Ανόρθωση και Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας, ενώ πήγε με τον καλοπληρωμένο άσο στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ (2,20). Στο Μάν. Σίτι - Γουότφορντ περιμένει νίκη των "πολιτών", αλλά με μικρό εύρος και επιλέγει τον 1 & Under 3,5 σε απόδοση 2,54, ενώ κλείνει με το Χ2 στο ματς Ρέντινγκ - Μπέρμιγχαμ.

Ο Prophet, από τη μεριά του, πήγε με το λογικό εύρος τερμάτων (2-3 goals) στις αναμετρήσεις Δόξα Κατωκοπιάς - Ανόρθωση και Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ, με το 1Χ στο Αλκή Οροκλίνη - Ομόνοια, ενώ κοντράρει τη Νάπολι στο ματς κυπέλλου με την Αταλάντα. Στο Γουλβς - Μπρέντφορντ πιστεύει ότι θα έχει πάρα πολλά γκολ (Over 3,5 - 2,35) και στο Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας ποντάρει στην καλή ψυχολογία των γηπεδούχων, παίρνοντας το 2 DNB σε απόδοση 2,55. Ολοκληρώνει τις επιλογές του με το... τεράστιο 4,10 του διπλού στην αναμέτρηση Ρέντινγκ - Μπέρμιγχαμ.

Τέλος, ο Alkis, ασχολήθηκε μόνο με Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, μας προτείνει τους άσους στα παιχνίδια Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας, το 2 & Under 3,5 στο Σουόνσι - Τότεναμ και τον 1 & NG στην αναμέτρηση Μάν. Σίτι - Γουότφορντ.

Καλές επιλογές!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος θα τα βρεις στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube