O Wise κατεβάζει κορδόνι ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ επιλέγοντας τον άσο και over της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον, τον άσο και no goal της Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι και τα goal/goal στα Γουότφορντ – Λέστερ και Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ. Ολες επιλογές που κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα συνεχίζει με τριάδα-φωτιά στην Τσάμπιονσιπ. Καυτό σημείο το Χ2 της Σάντερλαντ στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 2.00, ενώ goal/goal περιμένω στις μάχες Μπρίστολ Σίτι – Ρέντινγκ (1.80) και Νότιγχαμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1.70).

O Alkis ξετυλίγει και αυτός το κουβάρι της Πρέμιερ Λιγκ ποντάροντας στο 2.15 του άσου και over 3,5 στο Λίβερπουλ – Σουόνσι, Τον άσο και under της Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι στο 3.28, το διπλό της Έβερτον στην έδρα της Γουέστ Μπρομ στο 3.31 και τον άσο της Χάντερσφιλντ στο 2.50 με αντίπαλό την Στόουκ.

Την σκυτάλη παίρνει ο Spesialistas επιλέγοντας το διπλό της Γουέστ Χαμ στο Μπόρνμουθ στο 2.90, το διπλό της Στόουκ σο Χάντερσφιλντ σε απόδοση 3.20 και το ειδικό over 1,5 για λογαριασμό της Λέστερ στην έδρα της Γουότφορντ (2.35).
Καλές γιορτές και καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube