Ο Mikros guru στηρίζει το καλοπληρωμένο διπλό της Λέστερ κόντρα στη Σουθάμπτον στο 3.91, το under στο Σουόνσι – Σίτι στο 2.70, αλλά το… καυτό του σημείο έρχεται από το Σουνταμερικάνα και το goal/goal της Φλαμένγκο με την Ιντεπεντιέντε στο 2.27.

Ο Alkis κυνηγάει το combo over και no goal στο Τότεναμ – Μπράιτον του 3.43, το 12 και goal/goal της Νιούκαστλ με την Εβερτον στο 2.97, το αμφίσκορο στο Σουθάμπτον – Λέστερ στο 1.83, το 2 & No Goal της Σίτι στην Ουαλία με αντίπαλο τη Σουόνσι και τον 1 & Νο Goal της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρομ στο 1.87.

Ο Wise ποντάρει παντού και πάντα. Έχουμε και λέμε. Άσος η Φιορεντίνα με τη Σαμπντόρια στο Κύπελλο Ιταλίας (1.83), 1Χ η Ρεν με τη Μαρσέιγ στο Λιγκ Καπ Γαλλίας (1.60), Ασος η Χοφενχάιμ με την Στουτγάρδη και η Χέρτα με το Αννόβερο στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στην Πρέμιερ κρατάει γερά το goal/goal στο Σαουθάμπτον – Λέστερ του 1.80, τον άσο και over της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρομ στο 1.65, αλλά και τον συνδυασμό άσου και over στις αναμετρήσεις Τότεναμ – Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόνρμουθ.

Την σκυτάλη παίρνει ο Spesialistas με το No Goal στο Μονπελιές – Λυών (2.10), το Goal/Goal στο Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (2.10), το over στο Νιούκαστλ – Έβερτον (2.10), αλλά και τον άσο στο Χέρτα – Αννόβερο (2.10).

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube