Αν σας αρέσει να παίζεται στοιχήματα σε παρολί, ώστε και να μειώσετε το ρίσκο, αλλά και να αυξήσετε το κέρδος, τότε το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Το σύστημα trixie αποτελεί μία λύση για τους παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι αρέσκονται στις τριάδες, αλλά θέλουν να μειώσουν το ρίσκο. Και αυτό συμβαίνει γιατί στο συγκεκριμένο σύστημα ο παίχτης δε χρειάζεται να κερδίσει σε όλα τα στοιχήματα που θα βάλει, αλλά τουλάχιστον σε δύο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίχτης στο trixie επιλέγει τρεις αγώνες και με αυτούς δημιουργεί τρεις δυάδες και μια τριάδα, δηλαδή συνολικά τέσσερα στοιχήματα (στήλες). Τώρα, αν αντικαταστήσουμε τους αγώνες με αριθμούς (πρώτος αγώνας Α, δεύτερος αγώνας Β, τρίτος αγώνας Γ), τότε οι συνδυασμοί τους συμβολίζονται έτσι: ΑΒ, "ΑΓ", "ΒΓ", "ΑΒΓ".

Κατά τη στιγμή της επαλήθευσης, αν για παραδείγμα επιβεβαιωθούν οι αγώνες Β και Γ, τότε ο παίκτης θα εισπράξει τη δυάδα "ΒΓ". Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί και ο αγώνας Α, τότε θα εισπραχθούν οι τρεις δυάδες και η τριάδα, με τον παίκτη έτσι να πολλαπλασιάζει αρκετά το κέρδος του.

Άλλος ένας λόγος που οι περισσότεροι παίκτες προτιμούν το trixie είναι γιατί αποτελεί ένα από τα απλούστερα στοιχήματα συνδυασμών, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα οι υπολογισμοί των κερδών.

Διάβασε στο betmasters.gr τι είναι το σύστημα trixie, αλλά και τη στοιχηματική θεωρία των... master του στοιχήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube