Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά… επτά γκολ (7-0) είδε ο Χεράρδο Μαρτίνο, να πετυχαίνει η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλερένγκα. Ο «Τάτα», ο οποίος ήταν στις εξέδρες του «Ullevaal Stadion» στο Όσλο, παρακολούθησε τον Μέσι και τα… παιδιά του –αφού οι διεθνείς έχουν ακόμη άδεια- να κάνουν «πάρτι» απέναντι στους Νορβηγούς, στο φιλικό που αποτέλεσε την τελετή «παράδοσης-παραλαβής» των… κλειδιών, από τον Τζόρντι Ρόουρα.

Μέσα σε δύο λεπτά, με τη… σέντρα, οι Αλέξις Σάντσες (4’) και Τέγιο (6’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων για την Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι να κάνει τρία τα τέρματα των Καταλανών στο 13ο λεπτό και τον Ντος Σάντος να διαμορφώνει το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέλαβαν οι «μικροί» για τους «μπλαουγκράνα» με τον Ντογκού να σημειώνει δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (51’, 55’) και τον Ρομάν να «γράφει» το τελικό 7-0 στο 86ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο κατά πάντων με καυστικά ποσταρίσματα στα social media, κατακεραυνώνει τη διαιτησία στο ματς με τη Ρεάλ!

Κι αν οι γιατροί της Ρεάλ εξέταζαν άλλο πόδι, ο Εμπαπέ τι ακριβώς έκανε;

Ο Πέρεθ πιέζει τον Βινίσιους να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης

Διατεθειμένη να πουλήσει τον Φεράν Τόρες η Μπαρτσελόνα, πρώτος στόχος της ο Χούλιαν Άλβαρες

Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Αλμέιδα η Σεβίλλη

«Περιμένουμε την εκπομπή ανάλυσης επίμαχων φάσεων...»: Το ειρωνικό ποστ της Ατλέτικο για τη διαιτησία με Ρεάλ

Χιμένεθ: «Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στη Σεβίλλη, αν μου τηλεφωνήσουν θα είμαι εκεί»

«Όλα αυτά είναι βλακείες» - Ο Κλοπ σχολίασε τις φήμες για επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Έχετε πάρει χαμπάρι τι χαμός γίνεται -και φέτος- στη LaLiga 2;

Σεβίλλη: Στο τραπέζι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Μανόλο Χιμένεθ, αλλά άλλος είναι το φαβορί για αντι-Αλμέιδα!