Τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που είδε τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και την ΑΕΚ να βγαίνουν νικητές από τις μάχες που έδωσαν στα πρώτα παιχνίδια των «16» για το Europa League και το Conference League.
Αρχικά, το «τριφύλλι» τι κι αν έπαιξε με παίκτη λιγότερο για περισσότερη από μισή ώρα, λύγισε με 1-0 την Μπέτις χάρη στο πέναλτι του Βισέντε Ταμπόρδα και στη ρεβάνς στην Ανδαλουσία θα ψάξει την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά.
Λίγο αργότερα, η Ένωση τσέκαρε από τώρα το εισιτήριο για τους «8». Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς κατασπάραξε με 4-0 την Τσέλιε στη Σλοβενία και η ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM σχολίασαν μετά το τέλος των δύο αυτών σπουδαίων αναμετρήσεων. Ακούστε τι είπαν οι Βαγγέλης Νερατζιάς, Νίκος Παγκάκης, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Βαϊμάκης και Αντώνης Καρπετόπουλος.
Όπως και νωρίτερα οι:
Κώστας Κετσετζόγλου
Γιώργος Τσακίρης
Νίκος Αθανασίου
Τάσος Νικολογιάννης