Τη Χίλαρι Κλίντον έβγαλε νικητή η δημοσκόπηση του CNN λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους προέδρους των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 57% όσων παρακολούθησαν την τηλεμαχία μίλησαν για ξεκάθαρη νίκη της υποψηφίου των Δημοκρατικών ενώ το 34% είπε ότι νικητής ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό δίκτυο αν και ο Τραμπ ξεπέρασε τις προσδοκίες, η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε της δεύτερης «μονομαχίας» μολονότι σε σχέση με το πρώτο ντιμπέιτ η εμφάνισή της δεν ήταν το ίδιο καλή.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσκόπηση μετά το πρώτο ντιμπέιτ είχε αναδείξει νικήτρια την Κλίντον με ποσοστό 62%.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς