Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του θρυλικού Σβεν Γκόραν Έρικσον, κρατήθηκε στα παιχνίδια της φάσης των playoffs στα προκριματικά του Champions League.

Ο Σουηδός προπονητής έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/8) σε ηλικία 79 ετών και μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μετά από απόφαση της UEFA, πριν την έναρξη των αγώνων της Τρίτης (27/8) για το Champions League σε Κωνσταντινούπολη (Γαλατασαράι-Γιουνγκ Μπόις), Σάλτσμπουργκ (Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Κιέβου) και Πράγα (Σπάρτα Πράγας-Μάλμε), κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ μετά το πέρας της ο κόσμος που βρέθηκε και στα τρία γήπεδα, χειροκρότησε πολύ θερμά!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία