Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της League Phase του Champions League, στο οποίο ολοκληρώθηκε χθες η 6η «στροφή» της διοργάνωσης.

Οι 32 ομάδες έχουν υποχρεώσεις το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου και στις 29 Ιανουαρίου, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά τις ομάδες που θα βρεθούν απευθείας στους «16» και εκείνες που θα παλέψουν για μία θέση μέσω των πλέι οφ τον Φεβρουάριο.

Παρόλα αυτά, η UEFA και η Adidas παρουσίασαν σήμερα στους ποδοσφαιρόφιλους την μπάλα με την οποία θα παίζουν τα αστέρια της κορυφαίας διοργάνωσης στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης.

Αυτή δεν είναι άλλη από την «Fired Up», με την οποία όλοι φιλοδοξούν να βάλουν φωτιά στα ευρωπαϊκά βράδια μας!

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»