Το Champions League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και η δεύτερη ημέρα (25/10) της 3ης αγωνιστικής των ομίλων περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Φυσικά, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μίλαν, το οποίο αν βγάλει νικητή, θα του δώσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αρχικά, για τον πέμπτο όμιλο η Φέγενορντ υποδέχεται τη Λάτσιο σε ένα μεγάλο ματς που μπορεί να κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για τους «16», καθώς ακλόνητο φαβορί παραμένει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πηγαίνει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ του Λουίς Πάλμα που παραμένει χωρίς βαθμό.

Στη συνέχεια, στον «όμιλο του θανάτου» στη φετινή διοργάνωση η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, «μονομαχεί» με τη Μίλαν, ενώ η πρωτοπόρα, Νιουκάστλ φιλοξενεί την Ντόρτμουντ και με νίκη αποκτά τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο έβδομο γκρουπ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για την πρώτη θέση, αφού η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει το «2 στα 2» και θέλει στην Ελβετία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις να «κλειδώσει» την πρόκριση και την πρωτιά. Στο άλλο ματς, η Λειψία υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να καλούνται να πάρουν προβάδισμα, αν θέλουν να έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για τους «16» της διοργάνωσης.

Τέλος και στον όγδοο όμιλο τα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί για το φαβορί, αφού η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο με τους έξι βαθμούς και θέλει να συνεχίσει το σερί της με τη Σαχτάρ Ντονέτσκ στη Βαρκελώνη, ενώ η Πόρτο πηγαίνει στο Βέλγιο για να τεθεί αντιμέτωπη με την Αντβέρπ, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Τετάρτης (25/10):

5ος όμιλος
Φέγενορντ-Λάτσιο (19:45)
Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 4, Λάτσιο 4, Φέγενορντ 3, Σέλτικ 0.

6ος όμιλος
Νιουκάστλ-Ντόρτμουντ (22:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλαν (22:00)

Βαθμολογία: Νιουκάστλ 4, Παρί Σεν Ζερμέν 3, Μίλαν 2, Ντόρτμουντ 1.

7ος όμιλος:
Λειψία-Ερυθρός Αστέρας (22:00)
Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 6, Λειψία 3, Ερυθρός Αστέρας 1, Γιουνγκ Μπόις 1.

8ος όμιλος:
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντονέτσκ (19:45)
Αντβέρπ-Πόρτο (22:00)

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 6, Πόρτο 3, Σαχτάρ Ντονέτσκ 3, Αντβέρπ 0.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»