Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη, ελέω και του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Μάλιστα, το εν λόγω φαινόμενο είναι αρκετά σύνηθες στην Πόλη, καθώς κατοικείται από περίπου 16 εκατ. ανθρώπους. Η ηδιοργανώτρια αρχή είχε συστήσει στους οπαδούς των δύο ομάδων να μετακινηθούν προς το «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» με λεωφορείο, κάτι που δεν έγινε πράξη, καθώς πολλοί εξ αυτών χρησιμοποίησαν το μετρό. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν τεράστιες ουρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον περσινό τελικό στο Παρίσι, κάτι που είχε καθυστερήσει την έναρξη του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χούμελς για Καρέτσα: «Ενιωσα ένα ρίγος να με διαπερνά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

To πανόραμα της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα, το… 2ο πιάτο και η βαθμολογία

Πήρε το τρίποντο με Βιγιαρεάλ, αλλά ανησυχεί για Καρέτσα η Ντόρτμουντ

«Δράκος» Χάαλαντ ξελάσπωσε τη Σίτι στο Οπόρτο

Η Ρεάλ πήρε την τρελή ματσάρα με την Ίντερ - Παλικαρίσια ανατροπή για Μπέτις

Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος για τον Καρέτσα - Στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

«Φτωχό το 1-0 για την ΑΕΚ - Θα ζήλευε και ο… Μότσαρτ το αριστούργημα του Μαρίν»: Το σχόλιο Μαραθιανού

Κιμπάουερ: «Δεν ήταν τόσο παραγωγική η ΑΕΚ, απλά έδειξε πιο ώριμη και έμπειρη»

Νίκολιτς: «Αυτή η νίκη θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ - Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μπρινιόλι»

Κετσετζόγλου: «Στάθηκε πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο η ΑΕΚ, έδειξε τρομερά έτοιμη»