Η εντυπωσιακή Σαχτάρ επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Λειψίας ξεκινώντας «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League.

Ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης, το αστέρι της Σαχτάρ, Μικχάιλο Μούντρικ, παραχώρησε δηλώσεις εν μέσω συγκίνησης τονίζοντας πως η συγκεκριμένη νίκη είναι αφιερωμένη στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται από τον πόλεμο που μαίνεται στα εδάφη της χώρας.

O σκόρερ του τρίτου τέρματος της Σαχτάρ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας η οποία είναι αφιερωμένη σε όλο το λαό της Ουκρανίας, τους κατοίκους και τις ένοπλες δυνάμεις»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!