Η Cher επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Alexander Edwards στο Twitter, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, βάζοντας δίπλα και ένα emoji καρδιάς.

Η Cher, η οποία είναι 76 ετών, αποκάλυψε ότι ο νέος της σύντροφος της φέρεται «σαν βασίλισσα». Η τραγουδίστρια, η οποία έχει ήδη συστήσει τον Αλεξάντερ στην οικογένειά της, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη διαφορά ηλικίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά».



Ο Αλεξάντερ είναι περισσότερο γνωστός από τη σχέση που είχε με την πρώην του Κάνιε Γουέστ, Άμπερ Ρόουζ, με την οποία έχουν ένα αγοράκι. Τον Αύγουστο, η Άμπερ κατηγόρησε τον παραγωγό ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικά άτομα και αργότερα εκείνος βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παραδεχτεί ότι την απατούσε.

Ωστόσο, η Cher αγνόησε τις ανησυχίες των θαυμαστών της λέγοντας: «Είμαι ερωτευμένη, δεν τυφλώνομαι από αυτό». Ο Αλεξάντερ είναι αντιπρόεδρος του τμήματος Artists and Repertoire της μουσικής εταιρείας Def Jam, η οποία έχει καλλιτέχνες όπως η Rihanna, ο Justin Bieber, ο 2 Chainz, ο DMX και η Jhene Aiko.

Από το Όκλαντ της Καλιφόρνια, ο Αλεξάντερ γεννήθηκε το 1986 και κάποτε έκανε μια εμφάνιση σε ένα επεισόδιο του «Keeping Up With The Kardashians». Η Cher είναι δύο φορές διαζευγμένη και έχει γιο, τον 53χρονο Chaz Bono, με τον αείμνηστο πρώην σύζυγό της, Sonny Bono, ο οποίος πέθανε το 1998 σε ηλικία 62 ετών από τραυματισμούς, που υπέστη όταν χτύπησε σε δέντρο, ενώ έκανε σκι.

Αργότερα ήταν παντρεμένη από το 1975 έως το 1978 με τον αείμνηστο τραγουδιστή Gregg Allman, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 69 ετών. Η Σερ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι της αρέσει να «κυκλοφορεί» με νεότερους άνδρες, αφού έχει βγει με τον Ron Zimmerman, ο οποίος είναι 12 χρόνια νεότερός της, τον Tom Cruise, όταν εκείνος ήταν 23 ετών και εκείνη 38 κ.ά.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!