Η Disney και η Pixar θα μεταφέρουν ξανά τους θαυμαστές του «Coco», στη «Χώρα των Νεκρών». Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε την παραγωγή του σίκουελ «Coco 2», κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης με τους μετόχους της εταιρείας.

Η ταινία, η οποία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2029. Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι μυστικές, αλλά ο Άιγκερ διαβεβαίωσε ότι η ταινία θα είναι «γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα και περιπέτεια».



Στη σκηνοθετική καρέκλα επιστρέφουν ο Λι Ούνκριχ, δημιουργός του «Coco», μαζί με τον Άντριαν Μολίνα. Την παραγωγή αναλαμβάνει ο Μαρκ Νίλσεν, γνωστός για το «Toy Story 4» και το «Inside Out 2». Η αρχική ταινία είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο παγκόσμιο box office, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 800 εκατ. δολάρια.

Η ιστορία ακολουθεί «τον 12χρονο Miguel, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός. Στην μεξικανική γιορτή Dia de Los Muertos, επιχειρεί να πάει στη «Χώρα των Νεκρών» για να ανακαλύψει την αληθινή ιστορία των προγόνων του». Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για την μπαλάντα «Remember Me».

Όπως αναφέρει το Variety, αυτή τη στιγμή η Pixar βρίσκεται στην παραγωγή των «Toy Story 5», «Incredibles 3» και «Hoppers», ενώ η ταινία «Elio» θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όσκαρ: Η «Οδύσσεια» του Νόλαν και οι… μνηστήρες του χρυσού αγαλματιδίου

Πού φυλάνε οι σταρς τα βραβεία που κερδίζουν; Ποιος έβαλε το Όσκαρ στο ψυγείο και ποιανού η μητέρα το «έκλεψε»

Επίσημη η υποψηφιότητα της Ελλάδας στα OSCAR με τη «Σπασμένη Φλέβα»

NiVO στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντοκιμαντέρ θα είναι γεμάτο με ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν δημοσιευθεί»

«Schumacher '94 – The Birth of a Legend»: Η γέννηση ενός θρύλου μέσα από τα μάτια της Κορίνα Σουμάχερ

«Spider-Man: Brand New Day»: Σαρώνει το box office με 2 δισ. δολάρια σε 21 ημέρες

«Spider-Man: Brand New Day»: Σπάει τα ταμεία – 1,67 δισ. δολάρια και…«βλέπει» τα 3 δισ.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»

«Spider-Man: Brand New Day»: Έσοδα 927 εκατ. δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο – Ιστορικό ντεμπούτο

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο Βίνσεντ Παστόρε, ο αγαπημένος ηθοποιός των «The Sopranos»