Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.
Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

GERMANWINGS: Το αεροπορικό δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εκπομπής. Ο Αθανάσιος Μπίνης, πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, αναφέρεται σε όσα συνέβησαν και κυρίως σε όσα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν για να περιοριστούν τα ατυχήματα.

ΕΟΤ ΙΤΑΛΙΑΣ: Γαστρονομικό συμπόσιο με ελληνικές συνταγές μαγειρεμένες από Ελληνες σεφ με τη βοήθεια Ιταλών δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων, πραγματοποιήθηκε σε έξι ιταλικές πόλεις. Για την πλούσια δραστηριότητα του ΕΟΤ Ιταλίας, μιλά η προϊσταμένη του Γραφείου, Κυριακή Μπουλασίδου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Με αφορμή το δωρεάν, διήμερο εντατικό σεμινάριο «Σχεδιασμός της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο», η περιφερειακή σύμβουλος και εντεταλμένη για την τουριστική προβολή της Αττικής, Ελένη Δημοπούλου, αναφέρεται σε όσα έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια για την προβολή της περιοχής.

ΣΙΦΝΟΣ: Το νησί του Νίκου Τσελεμεντέ και ένα από τα λίγα που οι κάτοικοι χρησιμοποιούν τα γαϊδουράκια για τις αγροτικές ασχολίες, ετοιμάζεται για το Πάσχα και την τουριστική σεζόν. Ο δήμαρχος, Ανδρέας Μπαμπούνης, μιλά για τις υποδομές του νησιού.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Με αφορμή την πρωτοβουλία της σχολής Etoileπου έφερε την κρητική κουζίνα στην Αθήνα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, Αναστάσιος Παπαδάκης, εξηγεί για το αν η κρητική γαστρονομία αποτελεί τουριστικό πλεονέκτημα του νησιού και για την ανάδειξη του St Nicolas Bay ως 2η κουζίνα στον κόσμο και ως 8ο Family ξενοδοχείο στον κόσμο.
Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα διήμερο 2 ατόμων με μία διανυκτέρευση με πρωινό στο «Ζεις Εδώ», στην Ασίνη Ναυπλίου και γεύματα στα «Φανάρια», στο κέντρο του Ναυπλίου.
Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Λιοτρίβι», στην Ανθούπολη, στο Περιστέρι.
Για ένα γεύμα 2 ατόμων στο μουσικό χώρο Αστροφεγγιά, Πατησίων 296 & Κόντου 5, στην Αθήνα.
Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος» στο Χαλάνδρι.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube