Για διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κρίσταλ Πάλας για την πώληση του Ομάρ Ελαμπντελαουί κάνει λόγο η Daily Mail.

Όπως αναφέρεται, οι δύο πλευρές συζητούν για το ενδεχόμενο μετακίνησης του Νορβηγού δεξιού μπακ για 7,6 εκατ. ευρώ.

Η Πάλας βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μετά την πώληση του Άαρον Γουάν-Μπισάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το βρετανικό δημοσίευμα υπενθυμίζει πως ο Ομάρ είχε παίξει δανεικός στη Χαλ το 2017 και ήταν στο στόχαστρο και της Σέλτικ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»