Καλά νέα για τη Dubai BC, καθώς ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, (18:00, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατο, που ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι αισθανόταν μετά το ματς με τον Ερυθρός Αστέρα, γεγονός που περιόρισε τον αγωνιστικό του χρόνο στο Βελιγράδι, ο Σέρβος τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γκόλεματς και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο πρώην φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της Dubai BC στη φετινή EuroLeague, με 13 πόντους και 5,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με την παρουσία του να θεωρείται κομβική.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Ντουμπάι BC:

Ντάνγκουμπιτς, Μπέικον, Αβράμοβιτς, Αμπάς, Πρέπελιτς, Άντερσον, Μούσα, Καμπενγκέλε, Ράιτ, Πετρούσεφ, Καμένιας, Καμπόκλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube