Έχοντας σταθερά τον πρώτο λόγο, η Dubai BC νίκησε στη Σερβία 101-91 τη Μονακό για την 35η αγωνιστική της Ευρωλίγκας κι εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα για την πρώτη δεκάδα.

Η Μονακό προηγήθηκε 5-0, αλλά Dubai απάντησε με σερί 4-0, με τους Μονεγάσκους να διατηρούν το +1 με +3 με τις σωστές επιλογές μέσα στην αντίπαλη ρακέτα και τα αμυντικά ριμπάουντ σε εκείνο το διάστημα. Το 5-0 σερί της ομάδας της ΗΑΕ έκανε το 11-9, όμως η Μονακό απάντησε με 7-0 σερί για το +5 με πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Μούσα πρωταγωνίστησε σε ένα σερί 7-0 των γηπεδούχων για το +2 και τα δύο συνεχόμενα δικά του τρίποντα έφεραν το 24-18 στην ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου.

Ένα σερί 6-0 έφερε το 30-18 στην Dubai στην έναρξη της δεύτερης περιόδου. Το τρίποντο του Πρέπελιτς διατηρούσε το +10 με +12 για τους γηπεδούχους σε αυτό το διάστημα με τους περιφερειακούς τους. Ο Χέιζ πρωταγωνίστησε σε σερί 7-0 της Μονακό για το -5, με τους παίκτες του Γιουριτσα Γκόλεματς να διατηρούν το +5 με +7. Το τρίποντο του Αντερσον έφερε το +10, όμως ένα σερί 4-0 της Μονακό μείωσε στο -6. Το προσωπικό σερί του Μπλασονγκέιμ μείωσε μέχρι 45-44 και το τρίποντο του Οκόμπο έφερε το 47-47 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Η Dubai είχε 11/21 δίποντα, 6/14 τρίποντα, 7/9 βολές, 19 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Η Μονακό είχε αντίστοιχα 13/26 δίποντα, 4/13 τρίποντα, 9/10 βολές, 21 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Ένα 6-0 σερί της Dubai στην έναρξη της τρίτης περιόδου μέσα στο καλάθι έφερε τι 56-49 για τους τυπικά γηπεδούχους. Ο Καμένιας ανέλαβε δράση με τα συνεχόμενα τρίποντά του έφερε αρχικά το +7 και το +6 στη συνέχεια. Τα σερί τρίποντα των Μονεγάσκων μείωσαν στο -2, όμως το 5-0 σερί της Dubai έφερε το +7 και το τρίποντο του Ράιτ το +9. Ο Νέντοβιτς με προσωπικό 4-0 βοήθησε σημαντικά σε συνολικό 7-0 για το -2 και το τρίποντο του Μίροτιτς ολοκλήρωσε το τριαντάλεπτο στο 73-71.

Η Dubai διατηρούσε το +2 με +5 στο πρώτο τρίλεπτο της τέταρτης περιόδου με τους περιφερειακούς του Γιούριτσα Γκόλεματς. Ο Καμπενγκέλε έφερε το +6 και το τρίποντο του Αντερσον το +7 για τους γηπεδούχους. Ο Ράιτ έκανε το 89-81 στις προσπάθειες της Μονακό να πλησιάσει, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τις σωστές επιλογές μέσα στη γαλλική ρακέτα για το +5 με +8. Οι βολές των Μούσα, Καμπενγκέλε έκαναν το 98-86 και το ματς ολοκληρώθηκε στο 101-91 με το τρίποντο του Μπέρτανς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από την οριακή ήττα του Παναθηναϊκού στη Σόφια κόντρα στη Χάποελ

Έκανε χαλάστρα στον Ερυθρό Αστέρα βάφοντας ασπρόμαυρη την ντερμπάρα του Βελιγραδίου η φορτσάτη Παρτίζαν!

Χάος στο σερβικό ντέρμπι και διακοπή μετά από απίθανο καλάθι του Τζόουνς!

Ιτούδης: «Αναλύσαμε τα τελευταία ματς του Ναν - Ο Παναθηναϊκός έχει χτιστεί για να φτάσει μέχρι τέλους»

Xουάντσο: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, συγγνώμη από τον κόσμο - Δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Ναν»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σόφια

«Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός, καταδικαστική ήττα - Όλα λάθος στο φινάλε»: Το σχόλιο Πετρίδη από τη Σόφια

Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς, δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε με 15-20 πόντους»

Ιτούδης: «Ελέγξαμε την κούραση του Παναθηναϊκού και πήραμε μία σπουδαία νίκη»

Ο Αταμάν δεν εμφανίστηκε στη flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ