Από τον πλέον... αρμόδιο επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τάχα Άλι. Ο 28χρονος εξτρέμ επέστρεψε στο Μάλμε μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ και ρωτήθηκε για τους Θεσσαλονικείς.
«Μπορώ να το επιβεβαιώσω, ναι. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να σχολιάσω», ανέφερε ο 28χρονος εξτρέμ.
Ερωτηθείς αν ο αγώνας της Κυριακής με την Γκέτεμποργκ θα είναι ο τελευταίος του με την Μάλμε (με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο), απάντησε: «Δεν είναι αυτή η αίσθηση γιατί τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτή τη στιγμή μπορώ να επικεντρωθώ μόνο σε αυτό που κάνω εδώ και τώρα».
Όσο για το αν και πόσα λεπτά εκτιμά ότι θα αγωνιστεί; «Δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό με βάση το πώς ήταν το ταξίδι και όλα να παίξω όλο το ματς. Ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει αυτή την απόφαση», σημείωσε.
Ο Τάχα Άλι, που ήταν παρών στο Μουντιάλ με την Σουηδία παίζοντας για 11 λεπτά κόντρα στην Ολλανδία στους ομίλους και άλλα 24 απέναντι στη Γαλλία στους «32», έχει 20 γκολ και 19 ασίστ σε 132 εμφανίσεις με την Μάλμε.