Ραντεβού με την ιστορία έχουν σήμερα Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, καθώς θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του EuroCup Γυναικών.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 18:30 την Μερσίν στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένονται χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού». Η ομάδα της Σελέν Ερντέμ καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην τουρκική ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, που πέρσι έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας και φέτος είναι αήττητη στο EuroCup Γυναικών. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη (12/2, 18:00) και η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Λότο Λούμπλιν (Πολωνία)-Μονπελιέ (Γαλλία).
Ο Αθηναϊκός φιλοξενεί στις 20:30 την Αβενίδα στον Βύρωνα. Η ομάδα της Στέλλας Καλτσίδου θέλει τη νίκη και μια καλή διαφορά απέναντι στην ισπανική ομάδα, που όπως και η ελληνική έχει φέτος μόνο μια ήττα στη διοργάνωση. Το δεύτερο ματς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη (12/2, 21:30) και η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει αυτή που θα προκριθεί από το ζευγάρι Εστουδιάντες (Ισπανία)-Βιλνέβ (Γαλλία).