Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Basketball Sphere», η απόφαση πάρθηκε από τη Euroleague έτσι ώστε το Final Four του 2026 να διεξαχθεί για τρίτη φορά στην ιστορία στο Βελιγράδι.

Παρόλα αυτά, το πολύ έγκυρο «BasketNews» μεταφέρει μία διαφορετική πληροφορία. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι όντως το φαβορί για τη διοργάνωση του κορυφαίου ευρωπαϊκού μπασκετικού event, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποια τελική απόφαση.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η Αθήνα παραμένει στη συζήτηση και αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική πόλη που ανταγωνίζεται το Βελιγράδι, αφού η Βαλένθια βγήκε από το «κάδρο» λόγω της διεξαγωγής ενός άλλου αθλητικού event στη «Roig Arena» περίπου στις ίδιες ημερομηνίες.

Το σίγουρο είναι πως οι μέτοχοι της Euroleague έχουν προγραμματίσει να ψηφίσουν για την πόλη διεξαγωγής του επόμενου Final Four στις 19 Ιουνίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»