Ένα ακόμη βραβείο της φετινής σεζόν στη Euroleague πήγε σε μέλος της πρωταθλήτριας Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, ο GM της τουρκικής ομάδας, Ντερία Γιανιέρ, ανακηρύχθηκε στέλεχος της χρονιάς από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αυτό το βραβείο υψηλού κύρους αναγνωρίζει το στέλεχος του οποίου η ηγεσία και οι στρατηγικές αποφάσεις αποτελούν το πιο αποτελεσματικό παράδειγμα αριστείας σε όλους τους τομείς της διοίκησης ενός συλλόγου καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν την αθλητική επιτυχία, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την εμπειρία των οπαδών, την καινοτομία στο μάρκετινγκ και τον συνολικό οργανωτικό αντίκτυπο.

Η ηγεσία του Γιανιέρ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της Φενέρμπαχτσε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, και για τον λόγο αυτό κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανηγύρισε οριακή νίκη κόντρα στην Μπάγερν και έρχεται φορτσάτη στο ΣΕΦ η Βιλερμπάν

Επιβλητική εμφάνιση στο Κάουνας και επιστροφή στις νίκες για την Εφές!

Ιτούδης: «Από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, μεγάλο τεστ για εμάς»

Κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα-Μακάμπι για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Ανακοίνωσε sold-out για την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό η Ζάλγκιρις

Αταμάν: «Η Χάποελ είναι η καλύτερη ομάδα στη Euroleague, θα είναι ''κλειδί'' τα μεγάλα σουτ»

Το καλωσόρισμα στον Μόρις και η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια

Με Σλούκα και Χολμς κόντρα στη Χάποελ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Φαρίντ: «Ξαναβρήκαμε ρυθμό μετά τη... “γροθιά” στα δόντια από τη Φενέρ - Είμαι συνηθισμένος στα πολλά παιχνίδια»

Χέρμπερτ για την Μπάγερν Μονάχου: «Είναι άλλα τέσσερα ματς σε επτά ημέρες, αλλά πρέπει ν' αρχίσουμε να κερδίζουμε»