Έστω και αν καθυστέρησε χαρακτηριστικά -αφού, για παράδειγμα, η Σερβική Ομοσπονδία Μπάσκετ φρόντισε να πάρει θέση τρεις ώρες νωρίτερα- εντούτοις και η Euroleague Basketball τοποθετήθηκε μετά τη σύλληψη του Ούρος Νίκολιτς.

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ξεκαθάρισε ότι ο 39χρονος διαιτητής τίθεται από σήμερα σε προσωρινή αναστολή από τη διαιτησία σε όλες τις διοργανώσεις της.

«Ο διαιτητής Ούρος Νίκολιτς τίθεται σε προσωρινή αναστολή από τη διαιτησία σε όλες τις διοργανώσεις της Euroleague Basketball, έως ότου ολοκληρωθούν τόσο η έρευνα των τοπικών αρχών όσο και η εσωτερική έρευνα της Euroleague Basketball», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: MVP της 36ης αγωνιστικής ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά και την ολοκλήρωση της 36ης αγωνιστικής

Έβαλε «φρένο» στην Παρτίζαν και χαμογέλασε ξανά μετά από έναν μήνα η Εφές

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ευχήθηκαν στον Όσμαν για τα γενέθλιά του με τούρτα-έκπληξη

Γλίτωσε το «κάζο» στον εμφύλιο με Βιλερμπάν κι ανέβηκε όγδοη η Μονακό

Βεζένκοφ: «Ξεχωριστό για μένα το παιχνίδι στη Σόφια, ξέρω ότι θα νιώσω σαν στο σπίτι μου»

Πετρίδης: «Παναθηναϊκός όπως τον ονειρεύονται όλοι στην ομάδα - Με το 2/2 έχει βάσιμες ελπίδες για 4άδα»

Ζέρβας: «Ευκαιρία να κλειδώσει η πρωτιά, ήρωας για τους Βούλγαρους ο Βεζένκοφ»

Σορτς: «Δεν έχω φέρει το κομπιουτεράκι μου αλλά ξέρω πώς μπορούμε να μπούμε στην τετράδα»

Αταμάν: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε συναισθηματικά - Ο Γκραντ έκανε μεγάλη θυσία και έδειξε τον χαρακτήρα του»