Άλωσε την Μπράγκα η Μπόντο/Γκλιμτ! Η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν, στάθηκε άψογα κόντρα στο σύνολο του Καρβαλιάλ και με ένα γκολ του Νίλσεν σε... νεκρό χρόνο πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές της League Phase του Εuropa League!

Στο... πλευρό της στην κορυφή, η Γαλατάσαραϊ που πήγε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα! Η «τσιμπόμ» βρέθηκε να προηγείται 3-0 στο πρώτο ημίχρονο της Έλφσμπορφγκ, οι Σουηδοί επέστρεψαν μειώνοντας σε 3-2, όμως το γκολ του Αγκιούν ξεκαθάρισε την εικόνα και σφράγισε τη νίκη για τη Γαλατά που βρίσκεται στην 1η θέση με επτά βαθμούς παρά το γεγονός ότι η Έλφσμποργκ μείωσε σε 4-3.

Στο «Μουνισιπάλ» το πρώτο μέρος κύλησε με την Μπόντο/Γκλιμτ να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο δεύτερο μέρος η νορβηγική ομάδα, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 53' με ένα υπέροχο συρτό σουτ του Εβγέν πήρε προβάδισμα.



Η Μπράγκα ισορρόπησε τον έλεγχο του ματς και στο 64' ισοφάρισε με τον Νιακατέ να παίρνει το ριμπάουντ από το σουτ του Μπρούμα για το 1-1. Μάλιστα ο θηριώδης στόπερ κατάφερε με δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών να αποβληθεί, αφήνοντας με δέκα την ομάδα του.



Οι γηπεδούχοι πίεσαν χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, όμως στο 90'+4', από κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Νίλσεν έκανε την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με ένα απίθανο τακουνάκι χάρισε τη νίκη στην Μπόντο/Γκλιμτ.



Τρομερό ματς στο «Αλί Σαμί Γεν» με τη Γαλατάσαραϊ να κάνει τα εύκολα, δύσκολα κόντρα στην Έλφσμποργκ! Η «τσιμπόμ» πραγματοποίησε ένα σαρωτικό ξεκίνημα στο ματς και βρέθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους βρέθηκε να προηγείται 3-0.

Στο 28' ο Ικάρντι πήρε το ριμπάουντ από το τρομερό σουτ του Αγκιούν το οποίο πήγε στο δοκάρι και άνοιξε το σκορ ενώ δέκα λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Πέτερσον, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με τον Γιλμάζ στο 44' να σκοράρει με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ για το 3-0.΄



Η αντίδραση της Έλφσμποργκ ήρθε στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ να μειώνει σε 3-1 και τον Μπαϊντού να βάζει την ομάδα του πιο... βαθιά στο ματς για το 3-2.



Ωστόσο, ο Αγκιούν με ένα εκπληκτικό σλάλομ, έγραψε το 4-2, με τον Λάρσον στην τελευταία φάση του ματς να μειώνει στο τελικό 4-3.




Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (23/10)
Γαλατάσαραϊ-Έλφσμποργκ 4-3
(28' Ικάρντι, 39' αυτ. Πέτερσον, 44' Γιλμάζ, 83' Αγκιούν - 53' Χουλτ, 65' Μπαϊντού, 90'+2' Λάρσον)
Μπράγκα-Μπόντο/Γκλιμντ 1-2
(64' Νιακατέ - 53' Εβγέν, 90'+4' Νίλσεν)

Πέμπτη 24/10
Άιντραχτ-Ρίγα (19:45)
Καραμπάγκ-Άγιαξ (19:45)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σοσιεδάδ (19:45)
Μίντιλαντ-Ουνιόν Σ.Ζ. (19:45)
ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν (19:45)
Ρόμα-Ντιναμό Κιέβου (19:45)
Φερεντσβάρος-Νις (19:45)
Άντερλεχτ-Λουντογκόρετς (22:00)
Μπιλμπάο-Σλάβια Πράγας (22:00)
Λιόν-Μπεσίκτας (22:00)
Μάλμε-Ολυμπιακός (22:00)
Πόρτο-Χόφενχαϊμ (22:00)
Ρέιντζερς-Στεάουα (22:00)
Τβέντε-Λάτσιo (22:00)
Τότεναμ-Άλκμααρ (22:00)
Φενέρμπαχτσε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις

Η Μπέτις παίζει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε άλλη έδρα

Τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός σε 33 παιχνίδια απέναντι σε Ισπανούς!