Η αυλαία των σημερινών προβών της Eurovision 2021 άνοιξε με την πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου.

Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena για να τεστάρει επί σκηνής όσα έχει ετοιμάσει η κυπριακή αποστολή για το El Diablo.



Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings που συμμετέχει και στο House of Fame του ΣΚΑΪ. Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις τέσσερις χορεύτριες της Κύπρου.



Στη σκηνή είδαμε την Έλενα Τσαγκρινού με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσια δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη. Μαζι της βλέπουμε τις τέσσερις χορεύτριες στη σκηνή, ντυμένες με λαμπερές κόκκινες φόρμες.



Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου ξεκίνησε να τραγουδά στο πάτωμα σε κόκκινο φόντο. Στη συνέχεια σηκώθηκε και πήγε προς τις χορεύτριες. Από το πρώτο ρεφραίν είδαμε έναν καθρέφτη στο πίσω μέρος της οθόνης. Σύμφωνα με τον OGAE Greece, δυστυχώς στο σημείο αυτό έφυγε το μικρόφωνο της Έλενας και η πρόβα διεκόπη.



Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα. Ο καθρέφτης είχε άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις. Η έξυπνη χρήση του καθρέφτη είχε ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή δέκα άτομα. Στη γέφυρα του τραγουδιού είδαμε στον καθρέφτη να εμφανίζεται η λέξη El Diablo με κόκκινα γράμματα. Στο τέλος της εμφάνισης περπάτησε προς τον καθρέφτη μόνη της και πίσω πρόβαλε ο τίτλος του τραγουδιού με φλεγόμενους χαρακτήρες και η εμφάνιση τελείωσε με κοντινό πλάνο.



Στην πρόβα αυτή δεν είδαμε κάποια χρήση οπτικών εφέ. Φωνητικά η Έλενα Τσαγκρινού απέδωσε πολύ καλά το τραγούδι. Στην τρίτη πρόβα είδαμε στο τελευταίο ρεφρέν φωτιές να εμφανίζονται στον καθρέφτη σαν να τον καίνε. Η Κύπρος πραγματοποίησε μια πολύ σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή

Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα και τα λόγια του