H Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. Η 16χρονη τραγουδίστρια είναι από την Αυστραλία με Κύπριο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Παρά τη νεαρή ηλικία της, η Silia Kapsis έχει πίσω της 13 χρόνια καριέρας, αφού βγήκε στη σκηνή στα 3 της χρόνια.

Είναι χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Pearly Gates» και την τηλεοπτική σειρά «Welcome to our lockdown».

Έχει κάνει πέρασμα από το TV show της Jennifer Hudson και είναι ήδη παρουσιάστρια των ειδήσεων (!) στο Nickelodeon Australia. To πρώτο της single, σύμφωνα με το ogaegreece, κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο «Who am I».

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ
Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγή, δημοφιλή τραγουδίστρια Silia Kapsis, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αυστραλία. Η Silia θα ερμηνεύσει τραγούδι που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Όπως έχει πρόσφατα ανακοινωθεί, ο διαγωνισμός του 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον προσεχή Μάιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!