Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ της Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η επίσημη παρουσίαση γίνεται ακριβώς δύο μήνες πριν από τον Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ηδή έχουν διαρρεύσει πλάνα από το βιντεοκλίπ καθώς και πληροφορίες ότι το τραγούδι θα λέγεται «Ζάρι» και θα έχει ελληνικό στίχο.



Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Πηγή: ΕΡΤ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή

Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα και τα λόγια του