Ο Γιώργος Κατσαούνης, και ο Γιώργος Ταλάντσεφ, είπαν το «ναι» στην Evgenia, για να πρωταγωνιστήσουν, στο βιντεοκλίπ, για το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Η καλύτερη», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Τζένη Τσίκο, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, από την Spicy Music.

Τόσο ο Γιώργος, Τσακατσούκας κατά κόσμο γνωστός, όσο και ο Γιώργος Ντάλα, έδωσαν, όλο τους το είναι, και το υποκριτικό αλλά και χορευτικό τους ταπεραμέντο. Σε ένα μοντέρνο fashion clip, που σκηνοθέτησε ο Steven Airth, και με την fashion art director υπογραφή του Δημήτρη Στρέπκου, του hairstylist Τρύφωνα Σαμαρά, της make up artist Έλενας Ψωμά, και με συμπρωταγωνιστές επίσης, πέντε χάρακτερς- περσόνες, που η αποκάλυψή τους, κατά την κυκλοφορία του βιντεοκλίπ στα μέσα Νοεμβρίου, θα συζητηθεί.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που από την Αμερική, όπου ζει, υμνεί το ελληνικό τραγούδι, απήλαυσε στο έπακρον, τις στιγμές με τους Γιώργηδες, που κυριολεκτικά, «έλιωσαν» στα γέλια, στα backstage. Το όσα θα δούμε στο «Η Καλύτερη», πραγματικά θα μας ξαφνιάσουν, με το μυστήριο στου τι θα συμβεί, στο «μαγικό» βαν της Evgenia, να είναι διάχυτο, από το teaser κιόλας.












Πάρτε μία γεύση από το teaser!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη

Η Βρετανία εκδίδει οδηγία ετοιμότητας για πόλεμο και μπλακ άουτ: «Να έχετε νερό, τρόφιμα και μετρητά για 3 μέρες»