Για ακόμα μια εβδομάδα η Ferrari είναι αυτή που προκαλεί τις εντυπώσεις, καθώς στην πρώτη μέρα των ελεύθερων δοκιμαστικών του Αυστραλιανού Grand Prix, τα δύο μονοθέσια της ιταλικής εταιρίας, βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα.

Αρχικά ο Κάρλος Σάινθ ήταν αυτός που έκανε ταχύτερο γύρο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, με χρόνο 1:19.806, με τον συμπαίκτη του Σαρλ Λεκλέρ να κάνει χρόνο 1:20.377 και να κάνουν το 1-2, αφήνοντας τις δύο Red Bull πίσω τους.



Στα δεύτερα δοκιμαστικά ο Μονεγάσκος απάντησε και στην συνέχεια ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο γύρο, με χρόνο 1:18.978 και τον Μαξ Φερστάπεν να ακολουθεί με 1:19.233. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Κάρλος Σάινθ με χρόνο 1:19.376.



Ωστόσο ο Λεκλέρ δεν έκανε απλά τον ταχύτερο γύρο στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά της Μελβούρνης, αλλά έσπασε και ρεκόρ ταχύτερου γύρου όλων των εποχών στο Αυστραλιανό Grand Prix.

Δείτε το βίντεο με τον ταχύτερο γύρο του πρωτοπόρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

\

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!