Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στον οποίο η βροχή αποφάσισε για ακόμη μια φορά να δώσει το δικό της χρώμα, ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε την κορυφή στο Grand Prix του Σότσι και έπιασε κορυφή στη βαθμολογία, τη στιγμή που ο Μαξ Φερστάπεν έκανε την έκπληξη και από τελευταίος τερμάτισε δεύτερος!

Ο Sir έφτασε έτσι τις 100 νίκες στη Formula 1 γράφοντας ιστορία, ενώ ο Ολλανδός δεν κατάφερε ναι μεν να διατηρήσει την πρώτη θέση, αλλά αυτό έγινε με την μικρότερη δυνατή διαφορά. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Κάρλος Σάινθ, ενώ μεγάλος χαμένος ήταν ο Λάντο Νόρις που είδε την στρατηγική της McLaren να τα κάνει θάλασσα.

Ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν ένα από τα... θύματα του τρελού αγώνα και εγκατέλειψε, ο Βαλτέρι Μπότας ήταν εξαιρετικός και πλασαρίστηκε πέμπτος, ενώ ο άρχοντας της βροχής Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε έκτος.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!