Την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του FA Cup πήρε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η Μάντσεστερ Σίτι!

Έχοντας στην ενδεκάδα της αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «ξεμπούκωσε» επί της Σάλφορντ, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 8-0 της ομάδας της 4ης κατηγορίας της Αγγλίας στο «Έτιχαντ»!

Η διαφορά δυναμικότητας τον δύο ομάδων ήταν χαώδης, με τους «πολίτες» να καθαρίζουν την πρόκριση από το πρώτο λεπτό χάρη στα τέρματα των Ντοκού (8'), Μουμπάμα (20') και Ο'Ρέιλι (43'). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκρίλις έγραψε το 4-0 με το πρώτο του τέρμα από το 2023(!), με τους ΜακΆτι (62', 72') και Ντοκού (69') να γράφουν το τελικό σκορ.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου εξασφάλισε και η Λιντς, η οποία και επικράτησε δύσκολα με σκορ 1-0 της Χάροουγκεϊτ με τέρμα του Ραμαζάνι στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!