Αν και είχαν διαρρεύσει από χθες φωτογραφίες για το τι μας περίμενε να δούμε από το νέο όχημα που θα οδηγήσουν ο Σαρλς Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ στα φετινά Grand Prix της Formula 1, η ιταλική εταιρία παρουσίασε σήμερα και επίσημα το νέο μονοθέσιο της, το F1-75.



Η ονομασία του μονοθέσιου, αποτίνει φόρο τιμής για την 75η επέτειο της Ferrari, ενώ είναι πρώτη φορά από το 2014 όπου δεν έχει τα αρχικά της Scuderia Ferrari (SF) πριν από τον αριθμό.

Ο Κάρλος Σάινθ είχε μιλήσει πρόσφατα για τις εμπειρίες που είχε, στον προσομοιωτή της F1-75:

«Είναι πολύ διαφορετικά, τα μονοθέσια από αυτά που οδηγούσαμε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι πέρυσι οδηγούσαμε τα καλύτερα ίσως αυτοκίνητα στην ιστορία της F1, καλά ισορροπημένα αλλά απόλυτα. Αν έχανες την προσοχή σου για μια στιγμή, θα χτυπούσες. Αυτή η Ferrari μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Οι αναρτήσεις είναι πιο σκληρές, θα πρέπει να συνηθίσουμε τις αντιδράσεις της»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!