Στην Κίνα βρίσκονται ήδη η Ferrari και ο Σαρλ Λεκλέρ, ενόψει του δεύτερου αγώνα της σεζόν στο «Shanghai International Circuit».

Το κλίμα στις τάξεις της Scuderia είναι εξαιρετικό, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και στην πλάκα που ετοίμασαν οι μηχανικοί της ομάδας στον Μονεγάσκο πιλότο!

Συγκεκριμένα όταν ο 28χρονος οδηγός μπήκε στο μονοθέσιό του και ενεργοποίησε το τιμόνι, εμφανίστηκε στην οθόνη το παιχνίδι «Mario Kart 64», με την αντίδρασή του να ήταν όλα... τα λεφτά!

Ο λόγος της κίνησης αυτής των μηχανικών της Ferrari είχε να κάνει με τις δηλώσεις του Λεκλέρ στον εναρκτήριο αγώνα της Formula 1, όταν είχε πει στο team radio πως το μονοθέσιο μοιάζει με το Super Mario όταν τρώει τα μανιτάρια, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την χρήση του κουμπιού «boost» που αυξάνει αισθητά την ισχύ του μονοθεσίου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!