Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το Final 4 του Άμπου Ντάμπι, που θα γίνει 23 και 25 Μαΐου και τα οποία θα τεθούν στη διάθεση του κοινού στις 26 Φεβρουαρίου.

Οι τιμές είναι αυξημένες, αλλά όχι υπερβολικά σε σχέση με πέρσι. Τα εισιτήρια και για τα τέσσερα παιχνίδια (δύο ημιτελικοί, μεγάλος και μικρός τελικός) πωλούνται σε πακέτα και πλην των VIP, τιμώνται από 299 (74,75 ευρώ το παιχνίδι) ως 749 ευρώ (187,25 ευρώ). Πέρσι οι αντίστοιχες τιμές στο Βερολίνο ήταν από 229 (57,25 ευρώ το παιχνίδι) ως 709 ευρώ (177,25 ευρώ το παιχνίδι). Τα πιο ακριβά εισιτήρια στο Άμπου Ντάμπι, στις court seats, κοστίζουν 3.799 ευρώ (949,75 το παιχνίδι)

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, τα εισιτήρια για το Final 4 γίνουν διαθέσιμα μια μέρα νωρίτερα, στις 25 Φεβρουαρίου, για τους φιλάθλους που είναι κάτοχοι διαρκείας σε ομάδες της Ευρωλίγκας, συνδρομητές της Euroleague TV, αλλά και όσους είχαν αγοράσει στο παρελθόν εισιτήρια για το Final 4.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω του www.f4tickets.com. Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (πιθανότατα ούτε καν τετραψήφιος για καθεμιά) θα δοθεί στις τέσσερις ομάδες για να διαθέσουν στους φιλάθλους τους από τη στιγμή που θα προκριθούν στο Final 4.

Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στις 23 Μαΐου, στις 17:00 και 21:00, ώρα Ελλάδας, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 19:00 (ο μικρός τελικός 16:00). H Etihad Arena, που θα φιλοξενήσει το Final 4, εγκαινιάστηκε το 2021 και έχει χωρητικότητα 12.000 θεατές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»