Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο μπάσκετ Γυναικών είναι προ των πυλών. Σήμερα διεξάγονται στο κλειστό της Ζωφριάς οι δύο ημιτελικοί του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:00 και Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας στις 20:00 είναι τα δύο ζευγάρια της ημέρας. Ο Παναθηναϊκός, που κάνει μια διακοπή στους τελικούς του πρωταθλήματος όπου χάνει με 2-1 από τον Ολυμπιακό, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, καθώς φέτος έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ απέναντι στον ΠΑΣ είχε δύο άνετες νίκες, 50-76 και 68-47. Πιο ισορροπημένο είναι το άλλο ζευγάρι, καθώς Ελευθερία Μοσχάτου και Νίκη Λευκάδας είχαν από μια νίκη στην κανονική περίοδο, με 75-54 οι μεν και 66-45 οι δε.

Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 14:00.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Τζόζεφ αντί Τζόουνς στην οκτάδα ξένων

Στον ανακριτή σήμερα ο Βαγγέλης Λιόλιος – Αρνείται τις κατηγορίες

Stoiximan GBL: Για το απόλυτο στην Πάτρα ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός - Ενδιαφέρουσα μάχη στη Ρόδο

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η δημιουργία «στρατού» και το πολυτελές ξενοδοχείο - Τι θα υποστηρίξει ο Λιόλιος

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζουν αήττητοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα στη διπλή εβδομάδα Ρογκαβόπουλος, Μαντζούκας - Δεν είμαστε ρομπότ» -Τι είπε για τους τραυματίες

Ο Παπαθεοδώρου πήγε να πέσει από την καρέκλα του μετά το μοιραίο λάθος του Γουόκερ!

Παπαθεοδώρου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Ήταν απαραίτητο να συμβεί για να ξεβρωμίσει»

Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Ναν θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να είναι στο 100%»

Σοβαρεύτηκε στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το 4/4: Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Καρδίτσα