Μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωλίγκας, ότι το φετινό Final Four θα διεξαχθεί στο Κάουνας, ενώ αυτό του 2024 στο Βερολίνο, οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση στη Λιθουανία έχουν γίνει γνωστές.

Αρχικά, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Μαΐου, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, την Κυριακή 21 Μαΐου. Όμως αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, υπάρχει κάτι ακόμα που... ενδιαφέρει τους οπαδούς, μιας και κυκλοφορούν τα εισιτήρια!

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, οι φίλοι όλων των ομάδων, μεταξύ των οποίων φυσικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα αναζητήσουν τα μαγικά χαρτάκια από αυτό εδώ το link, με τις τιμές να ξεκινούν από 225 και να φτάνουν έως τα 515 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα ματς.

Το... θετικό της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος πάρει εισιτήριο, η ομάδα του δεν περάσει και τελικά αποφασίσει να μην ταξιδέψει, μπορεί να πουλήσει το εισιτήριό του ξανά σε άλλο άτομο μέσω της ίδιας πλατφόρμας, ώστε να μην χάσει τα χρήματά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γκριγκόνις, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague»

Δεν κάνει ντεμπούτο με Βιλερμπάν ο Μόρις

Μπαρτζώκας: «Καταρρεύσαμε ψυχολογικά σε μεγάλα σουτ της Βαλένθια - Ψάχνουμε τους λόγους για τα νεκρά διαστήματα»

Πετρίδης: «Να βάλει τους κανόνες του και να έχει την ίδια ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR»

Ευρωλίγκα: Εύκολο έργο για τη Ρεάλ, ψάχνει αντίδραση στο Μιλάνο η Φενέρ

Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ: Κόντρα στην πρωτοπόρο και με φόρα από τη μεγάλη νίκη τους στην Πόλη οι «πράσινοι»

Πάρκερ: «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, είτε θα παίξω στην Παρτίζαν, είτε αλλού»!

Σπανούλης: «Παίζουμε πολύ άσχημα, δεν είμαστε ομάδα playoffs αυτή τη στιγμή»

Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Ντε Κολό-Έσπασε το φράγμα των 5.000 πόντων

MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Μπράιαντ