Τα οικονομικά δεδομένα των προσωπικών όρων του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα δίνει στη δημοσιότητα το σάιτ «Football Leaks», με τον «Spiegel» να δημοσιεύσει μέρος του ρεπορτάζ.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό έντυπο, ο Ντεμπελέ θα έχει ετήσιο μισθό 12 εκατ. ευρώ, νούμερο που μπορεί να ανέβει στα 20 εκατ. ευρώ, αν ο ίδιος καταφέρει να πετύχει συγκεκριμένους στόχους.

Παράλληλα, εκτός από τις οικονομικές λεπτομέρειες με τον παίκτη, τονίζεται ότι η Ντόρτμουντ θα λάβει άλλα 10 εκατ. ευρώ, αν ο παίκτης αγωνιστεί σε 50 επίσημα ματς, ανεξάρτητα του πότε θα επιτευχθεί αυτός ο αριθμός των αγώνων.

Τέλος, οι Βεστφαλοί θα λάθουν ακόμα 10 εκατ. ευρώ αν η Μπάρτσα κατακτήσει το Champions League τα επόμενα πέντε χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!