Βραδιά… Ευρώπης για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ η αποψινή, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στο «λα Καρτούχα» την Μπέτις, στη ρεβάνς του 1-0 του ΟΑΚΑ για τους «16» του Europa League και την Ένωση να υποδέχεται στην AllWyn Arena την Τσέλιε για να «σφραγίσει» την είσοδό της στους προημιτελικούς του Conference League μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη επί σλοβενικού εδάφους (4-0).

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης, θα σχολιάσει την αναμέτρηση των «πρασίνων» στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, αλλά και της ΑΕΚ απέναντι στους Σλοβένους.

Ο Πάνος Βόγλης και ο Μιχάλης Τσίγκρης με ζωντανές συνδέσεις από τη Σεβίλλη και Νέα Φιλαδέλφεια θα σας μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στις δύο ελληνικές ομάδες πριν από τη σέντρα των αγώνων, τις ενδεκάδες που σκοπεύουν να παρατάξουν τις ομάδες τους οι Ράφα Μπενίτεθ και Μάρκο Νίκολιτς, αλλά και τον… παλμό του κόσμου που ανυπομονεί για να πανηγυρίσει σε αμφότερες των περιπτώσεων.

Μείνετε συντονισμένοι για μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Δείτε εδώ την εκπομπή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube