Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα έκανε το Forbes αναζητώντας τους παίκτες που εισπράττουν τα λιγότερα χρήματα σε σχέση με την προσφορά τους στις ομάδες τους στο ΝΒΑ.

Με διάφορους δείκτες η έρευνα προσμέτρησε τη συνεισφορά των παικτών στην πορεία της ομάδας τους στην κανονική περίοδο και έκανε τη σύγκριση με το συμβόλαιο που έχουν σε ισχύ.

Πιο αδικημένος όλων είναι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος εισπράττει 24.157.303 δολάρια ενώ θα έπρεπε βάσει προσφοράς στους Μπακς να κερδίζει 53.650.053 ετησίως.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ρούντι Γκομπέρ, που αντί για 23,4 εκατ. θα έπρεπε να εισπράττει από τους Τζαζ 52,5 εκατ. δολάρια, ενώ τρίτος ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με συμβόλαιο 30,4 εκατ. και πιο… δίκαιες αποδοχές τα 58,4 εκατ. δολάρια από τους Ρόκετς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πίστονς με το… καλημέρα! Πήραν το Game 1 από τους Καβαλίερς και έσπασαν το αρνητικό σερί

Υπέγραψε στους Τορόντο Τέμπο του WNBA η Φασούλα

Έγραψε ιστορία στα playoffs του NBA ο Γουεμπανιάμα, πετυχαίνοντας ένα ασύλληπτο τριπλ-νταμπλ

Θρίλερ στο Σαν Αντόνιο και break οι Τίμπεργουλβς - Διέλυσαν τους Σίξερς οι Νικς

Οι Ορλάντο Μάτζικ ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Μόσλεϊ, μετά τον αποκλεισμό τους από τους Πίστονς

Δεδομένα χωρίς Ντόντσιτς στα πρώτα παιχνίδια με Θάντερ οι Λέικερς - Αγωνία για το πότε επιστρέφει

«Καμία μεταμέλεια»: Το μήνυμα Τέιτουμ μετά τον αποκλεισμό των Σέλτικς

Άλεν «κυρίαρχος» και πρόκριση για τους Καβαλίερς στο Game 7 απέναντι στους Ράπτορς

Ολοκλήρωσαν την ανατροπή κόντρα τους Μάτζικ με επιβλητική νίκη στο Game 7 οι Πίστονς!

Αιχμές Μπράουν για Εμπίντ: «Έπεφτε συχνά για να πάρει φάουλ και ανταμείφθηκε, αυτή είναι η λίγκα μας...»