Κυρίαρχος Σάινθ και κυρίαρχη Ferrari στο Μεξικό.

Ο Ισπανός, ο οποίος ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τερμάτισε πρώτος στο 19ο Grand Prix της σεζόν, σημειώνοντας τη 2η νίκη του (έπειτα από την Αυστραλία), στη 2η νίκη της Ferrari έπειτα από εκείνη του Λεκλέρ που τερμάτισε 3ος. Κερδισμένος βγήκε ο Νόρις, ο οποίος μείωσε στους 47 την απόστασή του από τον πρωτοπόρο Φερστάπεν. Ο 27χρονος τερμάτισε στην 6η θέση λόγω ποινής 20 δευτερολέπτων. Διότι σε κούρσα με αντίπαλο τον Νόρις τον ώθησε εκτός πίστας και έπειτα βγήκε και ο ίδιος, αποκτώντας πλεονέκτημα.

Ο Σάινθ ζει τις τελευταίες του στιγμές ως μέλος της Ferrari και θέλει να την αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Ένα λάθος του Λεκλέρ πέντε στροφές πριν το φινάλε του στέρησε τη 2η θέση και επιπλέον τρεις πόντους. Παρότι σχεδόν σε ολόκληρο τον αγώνα είχε το πάνω χέρι, αλλά το σφάλμα λίγο πριν το τέλος του κόστισε ακριβά.

Παράλληλα, στους κατασκευαστές η διαφορά είναι στους 29 πόντους, με τη McLaren να βρίσκεται πρώτη με 566, ενώ η Ferrari έφτασε τους 537.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!