Δεν υπήρχαν επιπτώσεις τελικά για τον Σαρλ Λεκλέρ για το συμβάν που εξέταζαν οι αγωνοδίκες στο Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Αυστραλίας.

Ο Μονεγάσκος φέρεται να παραβίασε το άρθρο 33.4 των κανονισμών, αφού κατά τη διάρκεια του Q1 και όπως γυρνούσε προς τα pit lane, οδηγούσε υπερβολικά αργά. Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το εν λόγω γεγονός, αλλά έκριναν τελικά πως δεν υπήρχε λόγος τιμωρίας του πιλότου της Scuderia Ferrari.

Κάπως έτσι, ο Σαρλ Λεκλέρ αναμένεται να εκκινήσει κανονικά από την pole position στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!