Ο Μαξ Φερστάπεν και η Red Bull φαίνεται πως θα είναι σε μια κατηγορία από μόνοι τους και τη νέα σεζόν στη Formula 1. Στις ανεπίσημες δοκιμές που έγιναν σήμερα στο Ντουμπάι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατέγραψε με ευκολία τον καλύτερο χρόνο με 1:31,344.

Ο Λάντο Νόρις με McLaren ακολούθησε 1,140’’ πριν αργός, ενώ ο Κάρλος Σάινθ ήταν τρίτος με Ferrari στο -1,244’’. Ο Σαρλ Λεκλέρ με το δεύτερο μονοθέσιο της «σκουντερία» ήταν έβδομος στο -1,903’’. Ο Τζορτζ Ράσελ περιορίστηκε με Mercedes στην 12η θέση με +2,765’’.

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει το νέο πρωτάθλημα, στην ίδια πίστα, στο Ντουμπάι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!