Νικητής ο Χάμιλτον και στο Μπαχρέιν, αλλά η επιτυχία του Βρετανού περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς το Grand Prix αποδείχθηκε επεισοδιακό, με τα ατυχήματα των Γκροζάν και Στρολ να σημαδεύουν το βράδυ της Κυριακής.

Στην τρίτη στροφή του πρώτου γύρου, το μονοθέσιο του Γάλλου καρφώθηκε στις μπαριέρες, αυτόματα τυλίχθηκε σε φλόγες, σοκάροντας τους πάντες, αφού η ανησυχία του για την υγεία του οδηγού ήταν προφανής. Τελικά, ο οδηγός της HAAS καθησύχασε τους πάντες, αφού απέδρασε από το όχημα σώος και αβλαβής.

Αυτό που συνέβη είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για 1,5 ώρα, αλλά ακόμα και στην επανέναρξη δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς το μονοθέσιο του Στρολ αναποδογύρισε, χωρίς και εκείνος να πάθει τίποτα.

Όταν πια ολοκληρώθηκαν τα ατυχήματα, ο Χάμιλτον έκανε το… καθήκον του πανηγυρίζονταςι ακόμα μία νίκη, με τον Φερστάπεν να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχε επιβάλλει ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο μεγάλος άτυχος σ αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο ήταν ο Σέρχιο Πέρεζ, καθώς αν και ήταν τρίτος τρεις γύρους πριν από το τέλος, ο κινητήρας υπέστη βλάβη, με τον Άλμπον να λέει «ευχαριστώ» και να τερματίζει τρίτος.

Απογοητευτικές για ακόμα μία φορά οι δύο Ferrari, καθώς ο Λεκλέρ τερμάτισε 10ος και ο Σεμπάστιαν Φέτελ 13ος.

Η κατάταξη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!