Μετά από ένα συναρπαστικό Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν, εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος ήταν η McLaren, η οποία από τη μία είδε τον Όσκαρ Πιάστρι να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του, ενώ παράλληλα, είδε τον Λάντο Νόρις να τερματίζει 4ος, και ενώ εκκίνησε από την 16η θέση!

Από την άλλη, η Red Bull είχε έναν καταστροφικό αγώνα, αφού ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε στην 5η θέση και ο ομόσταβλός του στη 17η, μετά από σύγκρουση που είχε μια στροφή πριν το φινάλε.

Κάπως έτσι, η McLaren προσπέρασε τους «ταύρους» στη βαθμολογία των κατασκευαστών, με τη βρετανική ομάδα να φτάνει τους 476 πόντους, αφήνοντας πίσω τους Αυστριακούς με 456!

Όσον αφορά στη μάχη του τίτλου των οδηγών, ο Φερστάπεν παραμένει στην πρώτη θέση με 313 πόντους, με τους Λάντο Νόρις (254 β.) και Σαρλ Λεκλέρ (235 β.) να διεκδικούν με αξιώσεις την πρώτη θέση, επτά αγώνες πριν το πέσιμο της καρό σημαίας του πρωταθλήματος.


Η βαθμολογία των πιλότων:




Η βαθμολογία των κατασκευαστών:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικητής στο Σίλβερστοουν με Safety Car ο Λεκλέρ - Καταστροφή για Χάμιλτον και Αντονέλι!

Εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας στο Σίλβερστοουν λόγω... ομπρέλας!

Εντυπωσιακή εκκίνηση για τη Ferrari στο Σίλβερστοουν - Λεκλέρ και Χάμιλτον «κατάπιαν» τον Αντονέλι στην πρώτη στροφή!

Στιγμές χαλάρωσες με μονοθέσια Lego στο Σίλβερστοουν - Ο Αλόνσο «έκλεψε» και πήρε την καρό σημαία!

Ιπτάμενος Αντονέλι στο Σίλβερστοουν και νέα pole position για το παιδί-θαύμα της Mercedes!

Έκανε... χαλάστρα στον Χάμιλτον και κατέκτησε το Sprint Race του Σίλβερστοουν ο Αντονέλι!

Ήταν… Sir στο Σίλβερστοουν και κατέκτησε την pole position του Sprint Race ο Χάμιλτον!

Ferrari και Mercedes κυριάρχησαν στο FP1 της Βρετανίας - Ταχύτερος όλων ο Χάμιλτον!

Formula 1: Η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών μετά το Grand Prix της Αυστρίας

O Ράσελ πήρε υπερπολίτιμη νίκη «ελπίδας» στην Αυστρία - Απροσδόκητο πισωγύρισμα για τις Ferrari!