Kυρίαρχος Φερστάπεν είδε πρώτος την καρό σημαία και στην Τζέντα! Ο Ολλανδός πιλότος και παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν... αέρας και στη Σαουδική Αραβία επαναλαμβάνοντας το «έργο» του Μπαχρέιν και έκανε το 2/2 στη φετινή σεζόν! Ο Πέρες στη 2η θέση με την άλλη Red Bull, εντυπωσιακός και ο Σαρλ Λεκλέρ που τερμάτισε τρίτος! Σπουδαίο επίτευγμα από τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος ανέβηκε για 100η φορά στο βάθρο μόλις στα 26 χρόνια του.





Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Μπέρμαν με Ferrari, με τον 18χρονο πιλότο να μπαίνει στην πρώτη επτάδα και να μαζεύει τους πρώτους του βαθμούς σε Grand Prix.



Συγκλονιστική μάχη ανάμεσα σε Νόρις και Χάμιλτον, με τον πιλότο της ΜcLaren να προσπερνά τον Βρετανό αφήνοντας τον ένατο!

Στρολ και Γκάσλι δεν τερμάτισαν με τον πρώτο να αποχωρεί στον 7ο γύρο με την Aston Martin, αφού έχασε τον έλεγχο με το μονοθέσιο του και χτύπησε στις μπαριέρες με το αυτοκίνητο ασφαλείας να εμφανίζεται στην πίστα, ως... είθισται σε Grand Prix της Τζέντα.



Επόμενος αγώνας σε δύο εβδομάδες, το 3ήμερο 22-24 Μαρτίου, είναι το GP Αυστραλίας.

Τα αποτελέσματα του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!